• Welkom at our blog
  • Check out Mr Suit if you want to see products
date night thuis

Date night thuis Ideëen

Date nights waren altijd een speciale avond uit met je partner om over alles te praten. Maar veel mensen hebben tegenwoordig een date night thuis. Of je nu getrouwd bent en op zoek bent naar een manier om quality time samen door te brengen, of als je een nieuw persoon hebt ontmoet en een speciale avond wilt organiseren. Het is een tijd waarin je kunt ontspannen, plezier kunt hebben, kunt lachen en gewoon kunt genieten van elkaars gezelschap. Maar naarmate de druk van het dagelijks leven zich opstapelt, neemt ook de frequentie van deze date-avonden af. Dit betekent dat de meeste mensen het moeilijker vinden om het juiste date night-concept te vinden dat bij hen past. De oplossing? We presenteren enkele van de beste ideeën voor een date night thuis.

wine dine date idee

DATE NIGHT THUIS IDEE 1: WINE & DINE

Wijn en eten hebben een eigen relatie en dit is het beste koppel voor een double date met jou en je partner. Een date night thuis met lekker eten en met nog betere wijn kan niet fout gaan. Veel mensen hebben eet- en wijnavonden, maar een speciale date thuis met eten en wijn zou het beste moeten zijn. Bepaal dus wat je gaat koken of dat je eten wilt laten bezorgen. En haal wat flessen van verschillende wijn zodat er iets te proeven valt. Je kunt Vivino op jouw telefoon gebruiken om de wijn te kiezen wanneer je in jouw favoriete wijnwinkel bent. Trek comfortabele nachtkleding aan, zoals een Suitjama voor de man en een satijnen of zijden kimono voor de dame. Draag er iets sexy onder als je van plan bent om de avond speciaal af te sluiten.

datemaster date night idee

DATE NIGHT THUIS IDEE 2: DATEMASTER

Een ander idee voor een date night thuis is om de rol van “datemaster” op je te nemen. Het klinkt als veel werk en een beetje sexy, maar het zal zeker zijn vruchten afwerpen. Een van jullie plant een complete verrassingsavond voor jullie twee. Als je een feest hebt waar alleen jullie twee bij zijn, dan is dat het enige dat telt.

dansavond date idee

DATE NIGHT THUIS IDEE 3: DANSAVOND THUIS

Voor een ander idee voor een date night thuis, kun je je date verrassen door een danscursus te volgen. Veel dansdocenten geven les aan huis, dus het idee is om eerst ongeveer een uur begeleide lessen te plannen. Nadat de leraar het gebouw heeft verlaten, kun je je dansbewegingen voortzetten. Het is belangrijk dat je date zich op zijn of haar gemak voelt bij het idee van dansen, want je wilt hem of haar niet verrassen om erachter te komen dat hij of zij niet van dansen houdt. Vraag je date gewoon of hij of zij openstaat voor dansen. De beste dansvorm is salsa, omdat het gemakkelijk te leren is en je na een uur al een paar stappen kunt doen. Het is leuk en gemakkelijk voor jullie allebei, en het zal zeker iets speciaals toevoegen aan de avond. Als goede tip bij de salsa-avond: maak cocktails!

date night victorias secrets

DATE NIGHT THUIS IDEE 4: VICTORIA’S SECRET

Voor dit idee voor een date night thuis, kun je ervoor kiezen om je te kleden en op te treden als een Victoria’s Secret-model. Als man kun je een Suitjama dragen, dus je bent stijlvol en comfortabel. Je moet ervoor zorgen dat je er goed uitziet in wat je draagt. Trim je baard of, als je geen baard hebt, scheer je dan nog even. Style je haar zodat je er sharp uitziet. Voor vrouwen kun je je zo sexy kleden als je wilt, en je kunt alles onder je kleding dragen wat je maar wilt. Enkele ideeën zijn onder meer zijden nachtkleding, een satijnen kimono of sexy lingerie met een nachtjurk. Zorg ervoor dat je accessoires combineert met bijpassende sieraden en make-up.

date night spa

DATE NIGHT THUIS IDEE 5: SPA DATE NIGHTS

Steeds meer stellen ontdekken dat naar een spa-date-avond gaan een geweldige manier is om de romantiek een vliegende start te geven. Het is ook een geweldige manier om de drukke dag te vergeten en samen tijd door te brengen terwijl je ontspannen bent. De meeste vrouwen houden sowieso ervan om een ​​beetje in de watten gelegd te worden, en spa-ideeën zijn een geweldige manier om dat te laten gebeuren op je date night thuis. Een spa-moment kan net zo romantisch zijn als een avondmaaltijd, en je kunt van alles gebruiken om jouw speciale date te verwennen, waaronder aromatherapiekaarsen, wierook, exotische bodyscrubs en ook massage-, manicure- en pedicureservices aan huis.

 

partner-quality-time -spenderen

DATE NIGHT THUIS IDEE 6: VOOR LANGERE RELATIES, EEN AVONDJE PRATEN EN EEN BAND OPBOUWEN

In het dagelijks leven is er gewoon niet altijd ruimte om over gevoelens te praten en om open te staan ​​voor elkaar. Date night voor gehuwde stellen of mensen met een langdurige relatie is ook een moment voor serieuzere gesprekken. Weg met alle afleiding en creëer een comfortabele en veilige omgeving waarin jij en je partner zich kunnen openstellen. De tijd samen doorbrengen brengt huwelijks- of relatiegeluk, maar biedt ook ruimte voor verwerken en bespreken van verdriet. Het helpt stellen een band te ontwikkelen en communicatie tot stand te brengen, en helpt hen ook hun eigen en elkaars unieke interesses en smaken te ontdekken. Wanneer koppels de tijd nemen om gewoon samen te zijn, besteden ze meer tijd aan het genieten van elkaars gezelschap en het leren kennen van zichzelf en elkaars behoeften. Samen een date-avond doorbrengen betekent romantische tijd thuis doorbrengen, en nadat je je hebt opengesteld, voel je de connectie echt meer dan ooit.

DATE NIGHT THUIS IDEE 7: COCKTAIL DATE NIGHT THUIS

Cocktail date nights thuis worden steeds populairder voor mensen die samen plezier willen hebben op een stijlvolle avond. Kies de juiste kleding om het stijlvol te maken. Suitjama’s zijn het beste voor mannen. Ze zijn stijlvol en comfortabel, of je nu lang of dun bent, of kleiner of zwaarder. Een Suitjama pyjamapak is altijd stijlvol. Voor vrouwen is het dragen van een zijden kimono met een avondjurk en sexy lingerie de perfecte lounge wear voor een cocktail date night thuis. Voor beiden geldt; doe je haar en kleed je voor de gelegenheid, en vergeet je parfum niet!

Het is leuk om je voor te bereiden op een date-avond thuis, en als je klaar bent, kun je veel plezier beleven aan je tijd thuis met je date.
Als je alles hebt wat je nodig hebt, zorg er dan voor dat je alle ingrediënten hebt om verschillende soorten cocktails te maken. Controleer of je alles compleet hebt wat nodig is in je cocktailpakket. Je kunt een menu met de namen en ingrediënten afdrukken, zodat je er niet naar hoeft te zoeken tijdens het maken van de drankjes. Je kunt zelfs het menu ontwerpen met jouw beide namen erop in een denkbeeldig cocktailbarlogo. Je date zal er dol op zijn!

sport date night

DATE NIGHT THUIS IDEE 8: EEN SPORTAVOND THUIS DATE

Een ander idee voor een date night thuis is een avondje sport. Als je allebei sportliefhebbers bent, kies dan een avond waarop er een wedstrijd is. Maak popcorn, pizza, snacks of wat je maar wilt. Wat je de hele nacht doet, is aan jou, maar als je indruk wilt maken op je sportlady of sportman, moet je er alles aan doen om het meeste uit deze date-avond te halen. Als je niet samenwoont, nodig dan je man of meisje uit om naar de wedstrijd te kijken en breng de kamer in het thema om de sfeer te bepalen. Het wordt een avond vol gezelligheid, gesprekken en gelach.

DATE NIGHT THUIS IDEE 9: MUZIEKAVOND

YouTube. Iedereen heeft wel eens van YouTube gehoord, maar wist je dat het geweldig is om er muziekvideo’s te bekijken? Als modern alternatief voor het afspelen van platen, is het het beste voor een informele date night. Terwijl je naar elkaars favoriete muziekvideo’s kijkt, leer je elkaar echt kennen. Je zult overeenkomsten in smaak vinden en je kunt muziek van jaren geleden spelen die toen hits waren. Veel stellen beseffen dat de mogelijkheid om thuis date-avonden te creëren, alles te maken heeft met samen zijn en een band opbouwen. Muziek helpt daar echt bij door de sfeer te bepalen. Verander je interieur in de juiste setting met zachte verlichting, wat kaarsjes en een comfortabele plek om te relaxen. De woonkamer is de beste plek om de avond te beginnen.

 

DATE NIGHT THUIS IDEE 10: DINER EN EEN FILM (LAST BUT NOT LEAST)

Je kunt altijd gaan voor een diner bij kaarslicht gevolgd door een film. Als je geen idee hebt of gewoon niet genoeg tijd hebt om het te organiseren, dan is een romantische avond met lekker eten en film altijd leuk. Het geeft niet hetzelfde wow-effect maar is meer traditioneel. Welke film je gaat kijken is belangrijk, je kunt je partner altijd vragen welke films hij of zij leuk vindt. Maar het is beter om een ​​paar opties op een rijtje te hebben. Uiteindelijk wil je geen uur besteden aan het zoeken naar een film. Vraag je partner of hij of zij een film heeft die ze willen zien en vertel hem dat je ook een aantal opties hebt. Dit idee voor een date night thuis is niet alleen geweldig, het is ook een traditionele avond voor veel nachten die je samen doorbrengt. Maar kies altijd een van de eerdere date night-ideeën om je partner echt te verrassen.

DE setting CREËREN VOOR EEN DATUMNACHT THUIS

Thuis date nights zijn de beste. Een romantische avond thuis hebben kan net zo leuk en intiem zijn als in een bar of restaurant, misschien zelfs nog meer. Je hebt niet de druk om naar een bar te rijden, en om te zien of je daarna iemand thuis uitnodigt. Onze date night thuis ideeën zijn zeker de moeite waard om door jou te worden verkend. Maar om je verder te helpen, geven we enkele ideeën voor de juiste setting.

De sleutel is om de dagelijkse problemen achter je te laten wanneer je aan je date night begint. Zeker als je samenwoont of als deze romantische date night in jouw huis plaatsvindt. Je moet je concentreren op het opbouwen van een intieme verbinding met elkaar in een ontspannende omgeving. Het is belangrijk om de juiste omgeving te creëren om jouw gedachten af te leiden van de dagelijkse dingen. Veel mannen en vrouwen ontdekken dat een paar ontspannende uurtjes samen doorbrengen kan leiden tot verdere verbindingen en zinvolle relaties.

KAARSLICHT IS NOG STEEDS EEN FAVORIET

Steek kaarslicht aan. Zelfs nadat technologie elk aspect van ons leven heeft overgenomen, is er nog steeds iets speciaals aan een kaars die brandt. Zelfs het ritueel van het aansteken van de kaarsen helpt je om de dag af te sluiten en de nacht te beginnen. Het is omdat kaarslicht bij de avond hoort. De vlammen geven het juiste licht om in te ontspannen en je hebt iets om naar te kijken. Als je een open haard hebt, is dat nog beter, maar voor de mensen die in appartementen wonen, is een groep kaarsen voldoende. Voor je partner laat het zien dat je moeite hebt gedaan om de setting te creëren. Dit is waar veel date-avonden beginnen en waar je dagelijkse leven kan veranderen in een romantische avond.

MUZIEK VOOR JE DATE NIGHT

Om thuis de perfecte date night te creëren, is muziek erg belangrijk. Zorg ervoor dat je weet wat je partners muzieksmaak is. Muziek is ook een leuke gespreksaanzet. Het is geen probleem om te vragen wat voor soort muziek iemand ‘s avonds leuk vindt. Maar als je het niet hoeft te vragen, is het beter. Als je partner muziek kiest die je niet leuk vindt of muziek die de sfeer verpest, is dat een probleem. Maak een afspeellijst of kies een afspeellijst met nummers waarvan je weet dat ze goed zijn. Je kunt de muziek later altijd nog wijzigen, maar voorkom dat moment waarop je op zoek moet gaan naar iets. Wees voorbereid en weet wat je moet spelen.

DATE NIGHT THUIS ETEN (TIPS EN IDEËEN)

Als je op zoek bent naar ideeën voor een date night thuis, heb je ook de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je helemaal klaar bent voor een romantische avond met een maaltijd. Hier zijn een paar ideeën voor snacks die je ‘s avonds kunt serveren.
Er zijn tal van ideeën voor een date night thuis waar snacks bij passen, dus als je op zoek bent naar een geweldig idee, vergeet dan het eten niet. Terwijl je aan het winkelen bent voor het eten, zorg ervoor dat je weet wat hij of zij het heerlijkst zal vinden, en neem een paar favorieten mee. Als je niet zeker weet wat hij of zij het leukst vindt, kies dan uit verschillende dingen. Neem ook je eigen favorieten mee, dit geeft je date de kans om te ontdekken wat je lekker vindt en om erachter te komen welke hij of zij ook het lekkeste vindt.

KIES GEMAKKELIJK TE ETEN SNACKS VOOR JE DATE-AVOND THUIS

Als je snacks klaarmaakt voor een date night, is het belangrijk om vette snacks te vermijden. Kies ook eten dat lekker ruikt. Je kunt experimenteren met verschillende hapjes combineren en olijven of kruiden om de smaak te versterken. Andere items die je kunt combineren zijn zoutjes, noten en rauwe of gegrilde groenten.

  • Maak een kaasplateau met fruit, vermijd de stinkende kazen. Kies een paar kazen die je date misschien niet heeft gehad. Vermijd de traditionele kaasjes die idereen kens.
  • Olijven zijn altijd een goed idee
  • Als je wat gefrituurd eten kunt krijgen, zorg er dan voor dat het maar een klein tussendoortje is, je wilt niet moe worden van het eten van te veel vet
  • Als je chips wilt serveren, maak ze dan met een dip en kies voor niet-stinkende chips
  • Een geweldige combinatie is chocolade en fruit
  • Een lekker tussendoortje dat je kunt eten tijdens het kijken naar een film is natuurlijk popcorn
  • Koffie en thee na het eten is heerlijk, zorg er alleen voor dat de avond er niet mee eindigt. Serveer het direct na het eten om terug te gaan naar wijn of iets sterkers na de thee of koffie. Later op de avond een whisky of port drinken is geweldig.

Dit zijn slechts een paar ideeën waarmee je zelf bezig kunt gaan bij het plannen van jouw date night thuis. Het gaat erom de juiste omgeving te creëren waarin jullie samen verbinding kunnen maken en een band kunnen opbouwen. Om je partner te verrassen met de moeite die je erin steekt. Je hoeft jezelf niet te beperken tot alleen deze ideeën, kies wat jij en je date of partner het leukst vinden. Onthoud dat het niet het eten of het concept wat een geweldige date maakt; het is de tijd die je deelt met iemand die het speciaal maakt. Dus neem de tijd en creëer een avond vol plezier voor jou en je date.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten